HO’OPONOPONO SKOLEN

Tændstik-mand-med-hjerte-700x380

Sæt Dig Selv Fri

Med det mener jeg, slet det inde i dig som fraholder dig fra at gøre det du ønsker. Eksempelvis kunne det være dine følelser der forhindre dig, det kunne være en sygdom eller lidelse der forhindre dig, det kunne være angst der forhindre dig, det kunne være dit selvværd der forhindre dig.

Længere ned på siden, kan du høre 4 deltagere tale om deres erfaring, af den undervisning de modtager på Ho'oponopono Basis Seminar.

Ho’oponopono undervisning

Min Ho’oponopono undervisning er ikke læring, det er en oplevelse.

Du vil sikkert erkende, ligesom andre har erkendt, at min ho'oponopono undervisning ikke er dissideret undervisning, mere en oplevelse som trænger dybere og dybere ind i dig.

Hamselv 01@0.5xJeg begyndte at undervise ho'oponopono i 2013. Min undervisning er simpel, jeg underviser for at du får løst dine udfordringer.
Jeg er blevet undervist af Stanley Hew Len, bedre kendt som Ihaleakala Hew Len. Ihaleakala boede fra 1982 sammen med Morrnah Nalamaku Simeona -- grundlæggeren af ​​Self I-Dentity gennem Ho'oponopono® -- indtil hendes død i 1992. ~Søren Egstrup

Mogens

Mogens henvendte sig til mig på et tidspunkt hvor "systemet" havde opgivet ham. Han havde lidelser på en måde så han ikke kunne bo i boliger hvor andre mennesker havde boet, derfor boede han i en skurvogn, uden varme, uden vand, og han var uden arbejde.

Under vores første samtale fortalte han at han havde været hos flere alternative behandlere, og havde blandt andet fået at vide at der ville gå minimum 5 år, før han ville kunne få et arbejde. Det første jeg gjorde, var at slette dette fra vores sind.

Der gik 6 måneder, så var Mogens i fast arbejde, et arbejde han i dag har avanceret i. Efterfølgende bad jeg Mogens tegne sin nye lejlighed i detaljer, og sende mig en kopi. Der gik yderlige 6 måneder, så var Mogens flyttet ind i nøjagtig denne lejlighed, som han havde tegnet.

Hør Mogens fortælle med sine egne ord:

Ho’oponopono er en variabel proces, der udvikler sig i takt med at du praktiserer det. Hvilke betyder at langsomt falder ‘reglerne’ omkring "hvordan" væk -og ho’oponopono tilretter sig selv, til dig. Dette kræver én ting, at du praktiserer det og bliver i processen.
Just Do It, som Ihaleakala igen og igen udtrykte.

Du kommer i gang med denne proces, ved at blive undervist i basis ho'oponopono, som indeholder 50 forskellige ho'oponopono værktøjer, redskaber og processer.

Ho'oponopono Basis Online Seminar

Seminaret vil give dig de processer, der skal til for at ændre dit liv, samt indsigt i, hvad dit liv kan ændre sig til når du benytter ho'oponopono. Du kommer, når du igen og igen praktisere de forskellige processer, til at erkende hvorfor dit liv, lige nu, er som det er.

Gennem undervisningen, vil du:

 • – værdsætte samt erkende hvad du er.
 • – at passe og beskytte Selvet.
 • – at du er skabt perfekt.
 • – hvad et problem er, hvorfor du har dem, og hvordan du løser dem.
 • – at sygdom og lidelser kan lægges bag dig.
 • – at overflod er din sande tilstand.
 • – at det er dine problemer i underbevidstheden der står vi vejen for dig.

Nogle af de problemområder, som seminaret omfatter:

 • Du vil begyndt at erkende – samt værdsætte den skabende kraft, og Begyndt at opleve at KÆRLIGHED er den sande KRAFT.
 • Indsigt i Selvet – åndelige, mentale, følelsesmæssige og fysiske. Familie, pårørende og forfædre.
 • Forstå undfangelsen, aborter, ufrivillige aborter og selvmord. Død og at dø.
 • Grundprincipper for problemløsning indenfor økonomi, arbejde og skole.
 • Hvordan behandles jordbundne ånder.
 • Grundprincipper for opløsning af negative energier i grunde, bygninger og genstande.

 

Praktisk information

Kurser foregår der hvor du er, via en smartphone, en tablet eller en computer -og et åbent hjerte, og så har du igennem hele kurset, mulighed for sparring med mig.

Du har med det samme adgang til alt materialet.
Du har ‘evig’ online adgang til alt materialet. Du kan også vælge at downloade alt materialet, således har du det til evig eje.

Du bliver taget gennem 5 uddybende moduler, med adskillige lektioner under hvert modul.

Du har fuld support når du er krusist på Ho’oponopono Basis seminar, hvilke vil sige, at du under hver lektion, kan stille spørgsmål, og få svar.

 

Pris 6.500,-
Kan også betales over 3 eller 10 måneder.

KØB UNDERVISNINGEN

Her kan du høre Susanne, Allan, Anne og Lisbeth udtale sig om undervisningen på Ho'oponopono Basis Online Seminar ❤️


Efter Ho'oponopono Basis Seminar tilbydes du

Udvidet Ho'oponopono
Udvidet ho'oponopono er niveauet efter Basis. Udvidet får du muligheden for efter 1,5 år, efter du startede på Basis. Udvidet vil du finde som en nyt niveau under Basis. Pris 1.175,-

Videregående Ho'oponopono
Videregående ho'oponopono er niveauet efter Udvidet.
Vi aftaler individuelt, hvornår det er tid til at komme på videregående ho'oponopono, og tidligst efter du har praktiseret Basis og udvidet, i minimum 3 år. Dette foregår en-til-en, over 3 x 3 timer. Pris 6.500,-

Avanceret Ho'oponopono
Avanceret ho'oponopono er niveauet efter Videregående.
Vi aftaler individuelt, hvornår det er tid til at komme på avanceret ho'oponopono, og tidligst efter du har praktiseret Basis, udvidet og Videregående, indtil du er klar. Dette foregår en-til-en, over 10 x 1 time. Pris 8.500,-


Jævnligt stillede spørgsmål

Hvad er Ho'oponopono?
Ho'oponopono er en meget gammel hawaiiansk kunst i problemløsning. De oprindelige hawaiianere, de første mennesker der levede på Hawaii, praktiserede det. Ihaleakalá Hew Len, min Ho'oponopono lærer, mener at disse hawaiianere oprindeligt kom fra andre galakser. Morrnah Simeona (Ihaleakalá's lærer) bragte disse lærdomme til os, og opdaterede dem til vores moderne tid.

Hvad betyder ho'oponopono?
- ho'o -- at gøre, skabe eller tilvejebringe.
- pono -- rigtigt, i perfekt orden.
- ponopono -- i orden, tage hånd om, deltage i hvad der er socialt godkendt og ønskeligt.
- ho'oponopono betyder "at gøre rigtigt", "at rette fejl".

Hvad betyder Hvad er Aumakua, Uhane, Unihipili?
- Aumakura er superbevidstheden, den del af dig der kommunikere med universet -- med Gud og med alt andet.
- Uhane er din bevidsthed.
- Unihipili er din underbevidsthed og dit indre barn, her er alle dine data, erindringer og det vi betegner som egoet.

Ho'opnopono er ikke et quick-fix til himmeriget
Du skal være engageret for at kunne høste frugterne, i din praktisering af ho'opnopono, det kræver at du bliver i processen, indtil frugterne høstes, men så kan du også høste igen og igen og igen.