Tændstik-mand-med-hjerte-700x380

Introduktion til Ho’oponopono
af Søren Egstrup

Denne introduktion, som er gratis, er et resultatet af min ho’oponopono praksis, og ikke en dybdegående forklaring om ho’oponopono, men en kort opsummering af hvad der venter dig, når du virkelig tager ho’oponopono processerne til dig.

Ea var en af de første der i 2014 modtog min introduktion til ho'oponopono, og som efterfølgende deltog på mit Ho'oponopono Basis Seminar - hun skrev efter seminaret dette til mig:

Kære Søren, jeg vil gerne sige til dig, at jeg altid har været en søgende sjæl, jeg har fulgt utallige kurser, læst metervis af spirituelle selvudviklingsbøger m.m.

Det har jeg gjort siden jeg jeg i firserne stødte på Louise Hays bog: Helbred dit liv som i den grad fangede mig.

Det ene kursus eller bog førte det næste med sig indtil jeg for nylig stødte på hooponopono via dig Søren og blev draget af den enkelthed og lethed der ligger i denne lære - samtidig med at den er dybt spirituel.

Jeg er tiltrukket af at jeg ikke skal se på mig selv som et evigt forbedringsprojekt, for vi er jo skabt perfekte! Men at vi skal rense os selv og vores oplevelser med enkle- ja ligefrem humoristiske redskaber - og på den måde få mere kontakt til vores intuitive klarhed - og når vi gør det så renser vi også verden.

Og jeg har efter Sørens intro kursus og seminar allerede oplevet at ting i mit liv glider lettere, kunsten er at blive ved med at rense uden at forvente gevinst, så kommer gevinsten.

Søren er en inspirerende vejleder og en engageret ildsjæl der formår at gøre stoffet levende og vedkommende via bl.a. eksempler fra eget liv, hvilket er vigtigt for selvom det er enkle redskaber er de svære at forstå for hjernen. Eller måske netop derfor...

Jeg håber du kan bruge det, eller noget af det. Du er velkommen til at skære og bytte rundt og jeg uddyber gerne hvis du ønsker det.

Kærligst Ea

Du får introduktionen som video,
 - plus Ho'oponoponos Grundlæggende principper

JA TAK